SKILOO.eu Cleaning Products and Solutions

Cleaning Products and Solutions

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Uw winkelwagen is leeg

Snel & Veilig Shoppen


Betaalmethoden:

SKILOO.eu kent 4 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

OGONE
Met OGONE kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van OGONE, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van OGONE.

PAYPAL/CREDIT CARD
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

VOORUITBETALEN
U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer 001-5561167-39, t.n.v.: Euro Vending Contractor bvba
Klanten buiten België (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan Euro Vending Contractor bvba: IBAN: BE13 0015 5611 6739 BIC/SWIFT: GEBABEBB
Let op: vergeet niet uw ordernummer en/of factuurnummer te vermelden bij de betaling!

REMBOURS
U betaalt rechtstreeks aan de BPost medewerker op het moment dat u het pakketje ontvangt. Zorgt u dus dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft wanneer de postmedewerker langs komt. Treft de postmedewerker u niet thuis, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u van de BPost medewerker een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een postkantoor bij u in de buurt. Het pakket blijft vervolgens nog twee weken lang op het postkantoor liggen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling. Voor bestellingen met betaling onder rembours brengen wij € 10,00 in rekening  Een remboursbetaling is niet mogelijk voor een verzending buiten België.

Beveiligde internetverbinding met SKILOO.eu:

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen u en de SKILOO.eu webshop beveiligd door middel van een SSL-verbinding, deze beveiligde verbinding versleuteld alle transaktiegegevens tijdens de communicatie tussen de gebruiker en de servers van SKILOO.eu