SKILOO.eu Cleaning Products and Solutions

Cleaning Products and Solutions

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Uw winkelwagen is leeg

Merken

Onze ruime ervaring gebundeld met de knowhow en labo’s van vooraanstaande fabrikanten en leveranciers laten ons toe u de juiste oplossing aan te bieden :

 

DTL 

DTL is ons huismerk met een compleet gamma innovatieve producten voor voertuigen, gebouwen, horeca en industrie gaande van een eenvoudige detergent, polymeren polish, zuurreinigers, graffiti verwijderaars, hygiëneproducten,etc... tot op maat ontwikkelde formules voor veeleisende en complexe toepassingen.

Optimum Car Care

Optimum Polymer Techologies is de fabrikant van de hoogtechnologische Optimum Car Care productlijn die wij exclusief verdelen. OPT werkt zeer nauw samen met de grootste autoconstructeurs en verffabrikanten om de meest geavanceerde producten te ontwikkelen. OPT zet zich volledig in om deze producten te vervaardigen met het milieu in het achterhoofd. Dit begint in de ontwikkelingsfasen in de eigen laboratoria en omvat het fabricageproces, het gebruik door de consument en ten slotte de verwijdering van de afvalstoffen. Door onze producten te gebruiken kunnen er miljoenen liters water worden bespaart die tijdens het wasproces verspild worden. De watergedragen producten helpen de ozonlaag te beschermen. OPT blijft nieuwe producten ontwikkelen en gebruikt zijn ervaring om de bestaande te verbeteren.

 

VIKAN  

Vikan Transport System Het beste en meest efficiente reinigingssysteem voor de transportsector. Door het gebruik van het Vikan Transport System® you will get all the help you require. Het Vikan Transport System bestaat uit meer dan 50 first-class reinigings tools.

DIBO   

DIBO CLEANING SYSTEMS is de specialist in reinigingstoestellen van de standaard hogedrukreiniger tot de volautomatische wasstraat.