SKILOO.eu Cleaning Products and Solutions

Cleaning Products and Solutions

Ga direct naar hoofd-inhoud »

Uw winkelwagen is leeg

Over SKILOO.eu


SKILOO.eu is een onderdeel van Euro Vending Contractor bvba of www.eurovending.be.

Geschiedenis:

Wij zijn een jonge en dynamische KMO met bedrijfsleiders die een lange ervaring hebben opgebouwd in de business wereld van competitieve sectoren. Onze troeven zijn zonder meer de knowhow in reinigingstechnieken en onze partnership met vooraanstaande fabrikanten en leveranciers. Met raad en daad staan we u bij! Onze toegevoegde waarde is u te helpen om de juiste methode en producten op een efficiënte en doeltreffende manier te gebruiken.

Compleet productengamma:

Euro Vending Contractor bvba is een onafhankelijke importeur en distributeur van reinigingsproducten voor voertuigen, gebouwen, food, horeca en industrie. Wij beschikken over een breed gamma gaande van een eenvoudige detergent, polymeren polish, zuurreinigers, graffiti verwijderaars, hygiëneproducten enz…. Wij hebben een deskundige oplossing voor elk van uw reinigingsproblemen. Test ons uit, wij helpen graag met de juiste oplossing!

Oplossingen:

Onze ruime ervaring gebundeld met de knowhow en labo’s van vooraanstaande fabrikanten en leveranciers laten ons toe u de juiste oplossing te bieden. Van krassen en vlekken op voertuigen, graffiti en betonspatten op gebouwen tot het ontgeuren en diepreinigen van lokalen. Voor automobiel, industrie, food en horeca, wij hebben steeds de beste oplossing!

Webshop:

Om u toe te laten bestellingen te plaatsen wanneer het u beste past, stellen we onze webshop SKILOO.eu ter beschikking. U zult kunnen gebruik maken van deze handige tool om uw bestellingen door te geven. Nieuwe klanten moeten zich eerst aanmelden en registreren, nadien hoeft u enkel nog uw bestelling in te geven en wij doen de rest! Zo eenvoudig is het.

Logistiek:

Wij beschikken over een voorraad die ons toelaat alle bestellingen uit te voeren binnen de 48u. Speciaal op maat gemaakte producten worden door onze leveranciers in de kortst mogelijke termijn geproduceerd en geleverd. Het neusje van de zalm zijn natuurlijk onze mobiele showrooms die de goederen tot in uw magazijn afleveren. Test ons uit, wij staan ter uwe beschikking.

Technisch Centrum en afhaalpunt:

Zodra het mogelijk is overwegen we de opening van een technisch centrum met permanent afhaalpunt.

Onderzoek en ontwikkeling :

Expertise: onze uitgebreide ervaring en knowhow gebundeld met die van onze fabrikanten/leveranciers laat ons toe een engagement tegenover u te nemen om altijd de beste en meest efficiënte oplossing te bieden. Ons advies is bovendien steeds gebaseerd op de beste prijs/kwaliteit verhouding. In onze benadering wordt er systematisch rekening gehouden met de impact van de producten op het milieu, uw gezondheid en die van uw medewerkers.

Kwaliteitsnorm ISO 9001: om u nog beter te bedienen en om aan uw kwaliteitsnormen te beantwoorden kunnen wij rekenen op de steun van fabrikanten die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen en permanent hun productie- en logistiek proces aan de strengste normen aanpassen.

Milieu ISO 140001- REACH: doorheen onze activiteiten met en handel in chemische producten blijven wij altijd aandacht schenken aan de permanente evolutie van de milieunormen. Als bedrijfsleider bent u ook betrokken bij het beheer van gevaarlijke stoffen die in uw onderneming worden gebruikt. Wij geven altijd de voorkeur aan de milieuvriendelijkste producten voor zover ze beantwoorden aan de reinigingsefficiëntie. Met de recente komst (01/07/2007) van de REACH (Registration, Evaluation and Authorization of CHemicals) zullen producenten, importeurs en in sommige gevallen ook gebruikers, gegevens over de eigenschappen en risico's van bepaalde stoffen (30.000) moeten verzamelen.

Partners in kwaliteit: Partners en kwaliteit, twee woorden die te banaal zijn geworden en door velen worden misbruikt. Partner is een persoon of organisatie met wie we geallieerd zijn. Kwaliteit is de waarde of eigenschap van een product of van een dienst die spijtig genoeg niet meetbaar zijn. Er bestaat geen kwaliteitseenheid zoals kg, cm, of €. Onze permanente inspanningen worden beloond door het stijgende aantal klanten dat zich tot ons richt en ook blijft richten. Onze kwaliteit maakt van ons een betrouwbare partner.

Veiligheid en milieu:

Veilige werkomgeving voor medewerkers en klanten: al onze producten beantwoorden aan de strengste veiligheids- en milieunormen. Alle verpakkingen dragen de nodige waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen in beide landstalen. Wij beschikken over een breed assortiment toebehoren en veiligheidsuitrusting dat een efficiënt gebruik van alle producten garandeert. Aarzel niet om ons te contacteren, wij kunnen u helpen met alle problemen rond veiligheid en hygiëne in uw werkplaatsen, burelen en sanitair.

Persoonlijke beschermingsmiddelen: voor uw welzijn en dat van uw medewerkers zijn er wettelijk verplichte basis beschermingsmiddelen. Deze producten zijn aan boord van onze mobiele showrooms en kunnen onmiddellijk worden uitgeleverd. Stel ons gerust de vragen, we zullen u raad geven.

Etikettering, veiligheidsfiches: Alle producten dragen de wettelijk verplichte etikettering. Voor bepaalde producten zijn opvangbakken verplicht om grondvervuiling te vermijden bij lekkage. Al onze geregistreerde klanten kunnen hier over alle technische en veiligheidsfiches beschikken. Volgens de wetgeving moet u over deze documenten beschikken op de werkplaats of de plaats waar de goederen worden gebruikt.

Klik hier voor meer Bedrijfsinformatie